Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мешканця Борислава судитимуть за скоєння серії крадіжок та пограбування

Як встановили правоохоронці, підозрюваний причетний до вчинення трьох крадіжок. Про це повідомили 16 серпня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

В одному випадку він проник у салон автомобіля «Славута», який належить жителю міста Борислава, звідки викрав майна на більше ніж 1600 гривень. Наприкінці квітня зловмисник, пошкодивши металопластикове вікно, проник у квартиру одного з мешканців міста, звідки викрав комп’ютерну техніку та ніше майно. Ще одну крадіжку він вчинив у травні - в одному з сіл Трускавецької ОТГ він проник у квартиру, де заволодів грошовими коштами мешканця.

Окрім того, 24 травня підозрюваний, пошкодивши вікно, проник у квартиру одного з будинків у Бориславі, де заволодів золотими ювелірними виробами та грошовими коштами на загальну суму більше 33 тисяч гривень.

Досудове розслідування у кримінальних провадженнях, відкритих за ч.3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України та ч.3 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України, завершене. Обвинувальний акт скерований на розгляд суду.

Максимальне покарання, передбачене санкціями статей – до восьми років позбавлення волі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ