Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мешканця Львівщини судитимуть за замах на працівника колонії

Раніше судимого мешканця Львівщини, який вчинив замах на убивство правоохоронця, триматимуть під вартою. Про це повідомила прес-служба прокуратури Львівської області.

Подія трапилась цьогоріч 29 червня на одній із вулиць м.Стебник.

Як з’ясувалось, ще у 2016 році чоловік звільнився з місць позбавлення волі, проте, на шлях виправлення не став і вже у 2018 році вчинив нове правопорушення.

Так, на ґрунті особистих неприязних стосунків зловмисник завдав 41-річному працівнику державної установи «Дрогобицька виправна колонія №40» численних ударів викруткою у життєво-важливі органи.

Завдяки очевидцям, які затримали підозрюваного до приїзду правоохоронців, а також лікарям Дрогобицької міської лікарні №1, життя потерпілого вдалось врятувати.

За процесуального керівництва Дрогобицької місцевої прокуратури, працівники Нацполіції повідомили про підозру 33-річному раніше судимому за умисне вбивство мешканцю Стебника у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.15, п.13 ч.2 ст.115 КК України (замах на умисне вбивство).

Лиходія затримано у порядку ст.208 КПК України на місці події, а також учора, 1 липня, слідчим суддею Дрогобицького міськрайонного суду обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без альтернативи внесення застави.

Санкція вказаної статті передбачає від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ