Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Міноборони розпочало перевірку через аварію за участю ЗРК "Бук"

Міністерство оборони України розпочало службове розслідування за фактом зіткнення зенітно-ракетної установки "Бук" із колоною бізнес-центру Astarta у Києві, повідомила прес-служба оборонного відомства.

Інцидент стався близько 21:30 у суботу, 18 серпня, після репетиції параду до 27-ї річниці Незалежності України.

Комплекс, що рухався у складі колони, під час повороту зіткнувся з будівлею на вулиці Ярославській, 58. Унаслідок аварії ніхто не постраждав, будівля на розі вулиць Набережно-Хрещатицької і Нижнього Валу дістала незначні пошкодження - від удару від її фасаду відвалилось декілька шматків плитки.

"18 серпня, близько 21:30, у Києві одна із бойових машин, яка рухалася в колоні військової техніки, виконуючи поворот, здійснила зіткнення з будівлею по вул. Ярославській. Постраждалих внаслідок зіткнення немає, є незначні пошкодження фасаду будівлі. Наразі проводиться службове розслідування з метою з'ясування обставин події", - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, раніше було опубліковано відео репетиції параду до Дня незалежності. 1 квітня президент України Петро Порошенко підписав указ "Про відзначення 27-ї річниці незалежності". Військовий парад відбудеться 24 серпня у Києві на Хрещатику та Майдані Незалежності. У ньому візьмуть участь підрозділи збройних сил 15 країн світу, зокрема країн-членів НАТО.

DT.UA

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ