Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Міжнародний день музеїв у Львові: представників ЗМІ запрошують реєструватись

Як зазначає ЛМР, щороку 18 травня світ відзначає Міжнародний день музеїв. З цієї нагоди 25 музеїв розробили спеціальну триденну програму, яка триватиме 17-19 травня у Львові. Представників ЗМІ запрошують реєструватись.

«Вже наступних вихідних – 17-19 травня у Львові відбудуться 74 події до Міжнародного дня музеїв. Усіх представників ЗМІ, яким цікаво побувати на події та відзняти сюжет, просимо зареєструватися. Після реєстрації з вами зв'яжуться організатори та повідомлять усі деталі», – зазначають в управлінні туризму Львівської міської ради.

Форма реєстрації для ЗМІ.

Програма з описом події – за посиланням.

Нагадаємо, Міжнародний день музеїв відзначають з ініціативи Міжнародної ради музеїв ICOM. Тема, обрана на 2024 рік – «Музеї. Освіта та дослідження». Протягом трьох днів львівські музеї відкриють свої двері для всіх охочих, пропонуючи різноманітні екскурсії, лекції, майстер-класи та інтерактивні заходи для дорослих та дітей. Більше читайте тут.

Події у Facebook: Міжнародний день музеїв у Львові

Організатори заходів до Дня музеїв у Львові: управління туризму Львівської міської ради, ЛКП «Центр розвитку туризму м. Львова», музеї Львова та області.

Контакти: +38 (032) 297-57-53, [email protected]
 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ