Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Модні плаття цього сезону на Новий рік

Є в нас усталена традиція — щороку перед святами робити зі стилістами Issaplus огляд того, які плаття модні на Новий рік цього сезону. І не бачимо причин від неї відступати.

Тож, уже традиційно пропонуємо вам найактуальніші новорічні плаття, щоб ви могли обрати щось з трендових моделей для себе.

В чому зустрічати Новий рік?

Сукня наче і не є обов’язковою для святкування, багато хто обирає костюми жіночі нарядні, але є в ній щось архаїчно прекрасне. Щось виключне, що дає почуття жіночності, впевненості та краси, як ніщо інше. Тому й не дивно, що саме такий одяг для нового року переважно й обирають жінки.

Цього разу радимо звернути увагу на такі модні новорічні наряди:

  • З одним рукавом або на одне плече

Класний тренд, який тільки входить у моду. Виглядає дуже стильно та гарантовано вирізнить серед усіх.

  • Пишні рукави

Тендітне рішення. Особливо якщо тканина у цій області прозора чи надлегка. Суперово, якщо плечі при цьому відкриті. Це, до речі, також актуальний хід. Плечовій зоні приділяється підвищена увага.

  • Із високими розрізами

Стримана модель плаття на Новий рік, але напрочуд вишукана. Верх має бути максимально лаконічним.

  • В білизняному стилі

Тонкі бретельки й невагома тканина — завжди безпрограшний варіант. Якщо прохолодно, можна накинути жакет оверсайз або светр-павутинку. Це тільки додасть родзинки.

  • Сукня-жакет

Універсальна. Сукня святкового призначення, яку можна носити і у повсякдень. Дещо строга, але й магнетично красива.

  • Міні

Довжина для сміливих повертається. Тут пропонується цікаве оздоблення бахромою, пір’ям, блискіткам по низу, у плечиках чи по боковій лінії.

  • Щось блискуче, яскраве та сяйнисте

На випадок, якщо хочеться бути королевою балу. Фасон може будь-який, головне більше блиску, розкоші та впевненості у собі.

Вибрати плаття на Новий рік

Отже, ви знаєте, які тепер модні плаття — саме час обрати щось для себе. Якщо не бажаєте виглядати занадто нарядно, зупиніть свій вибір на моделях з запахом, А-крою чи футлярі. Але з гарної тканини. Вперто радимо оксамит. Він пречудовий для будь-якого формату. І буде з вами на роки.

Взагалі, відштовхуватися радше від масштабу святкування, тоді стає більш зрозумілою доречність фасонів й різного роду прикрас.

Які кольори плаття модні?

Якщо святкування на повну — колір плаття на Новий рік може відповідати цьому: підійде золотистий, сріблястий, червоний, фуксія, синій, білий тощо.

Завжди musthave - чорний. Тут, мабуть, і коментарі зайві.

Вдалими можуть бути пастельні відтінки — бежевий, голубий, сірий, рожевий, молочний, пісочний. Колір року — фіалковий.

За матеріалами: https://issaplus.com/ua/

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ