Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Культура

Модні сонцезахисні окуляри – літо 2022

Сучасна мода відкриває можливості для безмежних фантазій. Різноманітність аксесуарів, кольорів і силуетів дозволяють створювати різні образи, від повсякденних, до класичних і екстравагантних.

Сьогодні ми поговоримо про актуальні лінійки окулярів від сонця літа 2022.

Якісні сонцезахисні окуляри можна купити в Luxoptica.ua. Тут 100% оригінал, доставка по Україні та найактуальніші колекції.

628d022b10f94.png

Масивні окуляри від сонця

Сьогодні шанувальники яскравих образів можуть як ніколи підкреслити своє неординарне почуття стилю. Окуляри-маска обов'язково допоможуть у цьому.

У тренді як вінтажні лінійки, так і з натяком на футуризм. Такий аксесуар повинен закривати більшу частину обличчя. Це його характерна риса. Окуляри стануть не просто модним аксесуаром, а й надійним захистом від ультрафіолету. З ними можна не турбуватися про виникнення мімічних зморшок та дискомфорт від сонця.

Стиль 2000

Нульові знову в тренді. Про це свідчать останні колекції модних будинків. Щоб образ був актуальним та стильним, просто доповніть його аксесуаром із кольоровими лінзами. Перевага надається спортивним лінійкам, а також виробам без оправи. Ідеальними комбінаціями вважаються луки, в яких присутні ніжні блузи та сукні соковитих кольорів.

Овал

Перевагою такого силуету є його універсальність. Він чудово поєднується з будь-якими образами, починаючи від легкої сукні та закінчуючи джинсами. У виборі кольору лінз немає особливих рамок – актуальні і кольорові, і для всіх звичні, класичні варіанти. Форма стала улюбленою для багатьох відомих зірок, тому з такими окулярами ви точно будете на піку моди.

Футуризм та геометрія

Окуляри з футуристичними формами і чіткою геометрією є одним з головних трендів сезону. Це чітко можна простежити в останніх вбраннях деяких селебриті.

Кольорова оправа

Цей тренд сподобається найбільш сміливим і неординарним особистостям. Яскраві оправи стануть помітними елементами сучасних луків. Віддайтеся уяві та підбирайте їх у тон образу або створюйте контрасти.

628d02390fd89.jpg

Пам'ятайте, при виборі оправи необхідно орієнтуватися не лише на тренди, але й на особливості зовнішності, індивідуальний стиль та комфорт. Якщо ви хочете підібрати по-справжньому актуальний аксесуар високої якості, який підходитиме саме вам, звертайтеся виключно до перевірених точок продажу. Так окуляри будуть тішити око ще багато сезонів поспіль.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ