Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мукачівські прикордонники затримали 560 ящиків з контрабандними цигарками

На Закарпатті прикордонники знову виявили понад 560 ящиків з контрафактними цигарками та детонатори, повідомили на офіційному сайті Державної прикордонної служби України.
Фото - прес-служба ДМСУ
Фото - прес-служба ДМСУ

Як повідомили прикордонники, сьогодні вранці, 20 липня, спільна міжвідомча група у складі представників Держприкордонслужби, СБУ та ДФС у житлових приміщеннях, які використовувалися для накопичення тютюнових, виявили 150 ящиків цигарок. У ході подальшої роботи, яка здійснювалася в населених пунктах Берегівського та Виноградівського районів,  було виявлено ще значну кількість ящиків з цигарками. Усього на ділянці відповідальності Мукачівського загону правоохоронці вилучили 561 ящик з цигарками,  підготовлених до незаконного переправлення через державний кордон. Крім цього, в ході проведення одного з обшуків було виявлено та вилучено 29 детонаторів до мін-пасток, які  містять ртуть.

У ДПС наголосили, що на виконання вимог Президента України щодо недопущення переміщення контрабанди через державний кордон України та протидії втягування персоналу Державної прикордонної служби України в протиправну діяльність, в ході здійснення єдиного оперативного задуму прикордонники  спільно із співробітниками СБУ та ДФС України в Закарпатській області продовжують заходи щодо виявлення в населених пунктах місць накопичення контрабандних тютюнових виробів.

«Державна прикордонна служба України і надалі продовжуватиме безкомпромісну боротьбу із незаконною діяльністю на державному кордоні», - заявили прикордонники.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ