Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Мукачівського прикордонника викрили на вимаганні 700 доларів

Фото: Офіс Генпрокурора
Фото: Офіс Генпрокурора
Фото: Офіс Генпрокурора
Фото: Офіс Генпрокурора
1/2
Як повідомили у прес-службі Офісу Генерального прокурора, 20 лютого 2020 року військовослужбовця Мукачівського прикордонного загону викрили на вимаганні і отриманні неправомірної вигоди .

За процесуального керівництва військової прокуратури Західного регіону України слідчі ДБР спільно з працівниками Управління внутрішньої та власної безпеки ʺЗахідʺ Держприкордонслужби у четвер, 20 лютого 2020 року, викрили на вимаганні і отриманні неправомірної вигоди військовослужбовця Мукачівського прикордонного загону. Його затримано і оголошено про підозру за ч. 3 ст. 368 КК України.

За даними слідства, військовослужбовець вимагав 700 дол США хабара за сприяння у незаконному переміщенні тютюнових виробів через державний кордон України до Угорщини.

На даний час вирішується питання про обрання вказаній особі запобіжного заходу – тримання під вартою і відсторонення від посади.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, посадовця Івано-Франківської поліції затримано на одержанні хабаря

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ