Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Минулої доби Львівські поліцейські опрацювали 1700 повідомлень від громадян

За минулу добу, 16 березня, надзвичайних подій на Львівщині не виникало. На оперативну лінію 102 надійшло понад 1700 повідомлень від громадян щодо виявлених підозрілих осіб, автомобілі, залишені без нагляду предмети, дрони, а також правопорушення. Усі ці повідомлення опрацьовані.
Фото Олена Ляхович, Гал-інфо

Про це інформує пресслужба Нацполіції.

Поліцейські Львівщини спільно з співробітниками інших правоохоронних структур, нацгвардійцями та бійцями територіальної оборони в посиленому режимі патрулюють вулиці Львова та інших населених пунктів області, несуть службу на блокпостах.

Оптимізовано кількість блокпостів, на яких поліцейські спільно з нацгвардійцями та бійцями тероборони перевіряють документи в громадян та, у випадку необхідності - транспортні засоби. Просимо водіїв неухильно дотримуватись правил проїзду блокпостів та виконувати вказівки правоохоронців.

На території Львова та області й надалі проводяться спільні заходи для протидії воєнним загрозам, недопущенню мародерства. Щодня на Львівщину прибуває значна кількість вимушених біженців з інших регіонів України, де відбуваються інтенсивні бойові дії - тут вони отримують допомогу. 

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ