Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Львівщині у ДТП травмувалися велосипедист і пасажирка мотоцикла

фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
фото - пресслужба Нацполіції
1/2
Упродовж минулої доби, 2 червня, у Львові та у селищі Шкло під час дорожньо-транспортних пригод травмувалися велосипедист і пасажирка мотоцикла.

Про це інформує пресслужба Нацполіції Львівської області.

Так, 2 червня приблизно о десятій годині ранку на проспекті Чорновола у Львові водій автомобіля "Шкода Фабія", 28-річний львів’янин, скоїв наїзд на велосипедиста, також жителя Львова віком 38 років. Внаслідок наїзду велосипедист отримав тілесні ушкодження та був доставлений у лікарню.

Того ж дня приблизно о 17:30 у селищі Шкло Яворівського району зіткнулись автомобіль "Сітроєн" під керуванням 30-річного жителя міста Яворів та мотоцикл "Вайпер", яким керував мешканець одного з сіл району віком 21 рік. Внаслідок зіткнення тілесні ушкодження отримала 18-річна пасажирка мотоцикла.

В обох випадках слідчі відкрили за фактами кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеженням волі терміном до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Тривають досудові розслідування, правоохоронці встановлюють обставини подій.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ