Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

Минулої доби на Львівщині виявили два боєприпаси часів Другої світової війни

Упродовж минулої доби, 10 листопада на території Львівської області, а саме у Золочівському районі виявили двічі виявили боєприпаси часів Другої світової війни
Фото Гал-інфо, Олена Ляхович

Про це інформує пресслужба ГУ ДСНС України у Львівській області.

Зокрема, о 8:42 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення, що в м. Броди Золочівського району під час прогулянки в полі виявили предмет, ззовні схожий на артснаряд часів Другої світової війни. Небезпечна знахідка знаходилась на відстані 1000 м від житлових будинків. Піротехнічна група 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України боєприпас вилучила та знищила у встановленому порядку.

Також,  цього ж дня  о 12:00 до рятувальників надійшло повідомлення про те, що в с. Суховоля Золочівського району під час огляду власної земельної ділянки в полі на відстані 300 метрів від житлових будинків виявили предмет, ззовні схожий на боєприпас часів Другої світової війни.

Про виявлення небезпечної знахідки повідомили правоохоронним органам та подали термінову заявку до 2-го спеціального центру швидкого реагування ДСНС України на вилучення та знищення.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ