Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

Минулої доби загарбники обстріляли Донеччину: 10 людей загинули

Упродовж минулої доби на території Донецької області рашисти обстріляли 10 населених пунктів.
фото - пресслужба Нацполіції

Про це інформує пресслужба Нацполіції.

Повідомляється, що росіяни вбили 10 мирних жителів, зокрема, двох дітей. Шестеро осіб поранено. Руйнувань зазнали 38 цивільних об’єктів - житлові будинки, дві школи та ліцей, дитячий садок, швейна фабрика, будинок культури, об’єкти критичної інфраструктури. Поліція задокументувала воєнні злочини рф.

Під обстрілами опинилися населені пункти Маріуполь, Бахмут, Соледар, Краматорськ, Костянтинівка, Авдіївка, Лиман, Миколаївка, Красногорівка, Нью-Йорк.

Російські війська обстріляли мирне населення з авіації, танків, важкої артилерії, реактивних систем залпового вогню "Смерч" та крилатими ракетами.

За період з 6:00 18 травня до 6:00 19 травня загинули двоє дітей. Їх було вбито в Лимані внаслідок прямого влучення у житловий будинок.

Поліцейські розпочали досудові розслідування за ст. 438 (порушення законів і звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Також очільник ОВА Павло Кириленко повідомив, що росіяни зокрема завдали чергового авіаудару по Бахмуту.

Снаряди влучили у п’ятиповерхівку, приватний будинок та адміністративну будівлю. У приватному будинку рятувальники витягнули з-під завалів 6 людей, їхній стан – задовільний.

У п’ятиповерхівці знищений цілий під’їзд, але, за попередньою інформацією, постраждалих немає.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ