Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

Митників Львівського аеропорту звинувачують у системному хабарництві

Службові особи митного поста "Львів-аеропорт" Львівської митниці отримали хабарів на загальну суму понад 10 тис. доларів США. Про це повідомили на фейсбук-сторінці Державної фіскальної служби України.

Факт неправомірної вигоди виявили співробітники внутрішньої безпеки ДФСУ спільно з військовою прокуратурою Західного регіону України та The Security Service of Ukraine.

Правопорушення було виявлено у ході розслідування кримінального провадження за ч. 3 ст. 368 КК України, шляхом проведення негласних слідчих дій. Протягом розслідування задокументовано понад 60 фактів систематичного вимагання та одержання службовим особами митного поста "Львів-аеропорт" неправомірної вигоди.

Грошові кошти вимагались митниками від громадян за нестворення перешкод під час переміщення товарів через державний кордон України.

Вчора, 28 лютого, під час чергового одержання неправомірної вигоди у розмірі 300 долларів США митників затримано на місці скоєння злочину.

На даний час проводяться першочергові слідчі дії, тривають обшуки у службових приміщеннях митного посту "Львів-аеропорт" та за місцем проживання фігурантів.

Співробітниками Внутрішньоі безпеки Державна фіскальна служба України спільно з військовою прокуратурою Західного регіон...

Опубліковано Державна фіскальна служба України 28 лютого 2016 р.
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ