Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Надзвичайні події

На «Бойко-fest» авто наїхало на намет з туристами: заведено кримінальну справу

За фактом наїзду авто на намет туристів під час етнофестивалю «Бойко-fest», який відбувся у Турці (Львівської області), зареєстровано кримінальну справу за ст. 128 ККУ. Трагедія сталася 9 серпня. Про це сьогодні, 10 серпня, повідомила речник ГУ УМВС у Львівській області Світлана Добровольська.

Отож, справу зареєстровано за статтею 128 ККУ «Необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження». Ведеться слідство та уточнення обставин інциденту.

Нагадаємо, що учора, 9 серпня близько п’ятої ранку у селі Явора Турківського району під час етнофестивалю «Бойко-fest» некерована машина переїхала намет з туристами. Четверо осіб постраждало.

Водій  авто марки ВАЗ-2108 припаркував його на підвищенні в урочищі Співоче та залишив без нагляду. Некерована машина скотилась та переїхала намет, в якому було четверо людей.

Травмовано 25-річну мешканку та 25-річного мешканця міста Самбір, а також 17-річну та 24-річного мешканців Турківського району, -  повідомляє прес-служба Управління ДАІ Львівської області. 

Постраждалі перебувають у Турківській центральній районній лікарні.  Найважчому стан - жительки Самбора, лікарі поставили діагноз відкрита черепно-мозкова травма та перелом руки, її прооперовано, – також повідомила в ДАІ Львівської області.

 

 
Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ