Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На будівництві під Києвом знайшли оголений труп жінки

Поліцейські затримали чоловіка, підозрюваного у вбивстві 43-річної жінки. Її тіло знайшли на будівництві у Софіївській Борщагівці.

Про це повідомили у відділі комунікацїі Нацполіції у Київській області, передає УНН.

Працівники затримали підозрюваного у злочині – ним виявився 28-річний житель Полтавскої області.

"Встановлено, що молодик відбував покарання за скоєння замаху за навмисне вбивство і звільнився з місць позбавлення волі у минулому році достроково, а до Київщини приїхав на заробітки. У Софіївській Борщагівці він влаштувався різноробочим на будівництво, де познайомився з 43-річною жінкою, яка приїхала з Львівщини у пошуках роботи", – йдеться в повідомленні.

У вечір трагедії після спільного вживання алкоголю чоловік запропонував своїй знайомій вступити з ним в інтимні стосунки, і вона погодилася.

"Тоді він і накинувся на жінку: схопив за волосся, бив її головою об металеві труби. Потім взяв дерев’яний брус, довжиною 2 м, і продовжував наносити їй тілесні ушкодження. Коли нелюд нарешті побачив, що вона мертва, просто прикинув тіло одягом і пішов спати", – повідомили в поліції.

Наразі слідство триває. Чоловік затриманий у порядку ст. 208 КПК України. Йому оголошено підозру у скоєнні злочину, передбаченого п. 13 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Підозрюваному загрожує довічне ув'язнення.

Нагадаємо, у Берегові Закарпатської області вбили жінку ромської національності.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ