Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Буковині БЕБ вилучило велику партію контрабандних сигарет

Сигарети були упаковані в картонні ящики, що перевозились в вантажному відсіку авто
фото БЕБ

На Буковині БЕБ вилучило ще одну партію сигарет, які планувалися на контрабанду до Румунії, та устаткування для їх виробництва.

Про це в телеграмі пише БЕБ.

Детективи ТУ БЕБ у Чернівецькій області встановили місцезнаходження фургона-рефрижератора, в якому перевозились сигарети без марок акцизного податку.

Під час проведення обшуку були вилучені майже 84 000 пачок сигарет різних брендів. Орієнтовна вартість вилучених тютюнових виробів становить понад 6,7 млн грн.

Сигарети були упаковані в картонні ящики, що перевозились в вантажному відсіку авто.

Також були проведені обшуки у складських приміщеннях на Київщині. В результаті детективи Бюро вилучили поліграфічний верстак, комплектуючі до нього, 2 металеві верстаки та модуль управління, які використовувались для друкування пачок сигарет різних марок.

Нагадаємо, на початку лютого детективи Територіального управління БЕБ у Чернівецькій області припинили спробу нелегального вивезення до Румунії сигарет у цистерні бензовозу.

Пізніше ще один автомобіль з нелегальними тютюновими виробами був затриманий на території однієї з промзон Закарпатської області.

Досудове розслідування за ст. 201-4, ст. 204 Кримінального кодексу України здійснюють детективи ТУ БЕБ у Чернівецькій області.

Оперативний супровід співробітники оперативно-розшукових підрозділів Держприкордонслужби.

Процесуальне керівництво - Чернівецька обласна прокуратура.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ