Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Буковині контрабандисти хотіли пронести через кордон 20 ящиків сигарет

Минулої доби прикордонники Чернівецького загону двічі припиняли спроби незаконного переміщення тютюнових виробів через українсько-румунський кордон, - прес-служба Держприкордонслужби України.

Кількох правопорушників з 8 ящиками контрабандних сигарет викрили прикордонники резерву Чернівецького загону на ділянці відділу «Селятин» учора надвечір. При спробі затримання особи, які знаходились біля пакунків, вдалися до втечі.  

Ще кількох осіб, які планували перемістити контрабандний товар на ділянці цього ж відділу, виявили за інформацією оперативних співробітників Західного регіонального управління Держприкордонслужби. На відстані десяти метрів від лінії кордону виявлено групу осіб, які переносили пакунки з сигаретами. Для їхнього затримання прикордонникам довелося здійснити попереджувальний постріл вгору з травматичної зброї. Та це не зупинило контрабандистів, однак свій товар вони покинули та кинулися навтьоки. Проте прикордонному наряду вдалося затримати одного із втікачів. Він не мав при собі жодних документів. На місці виявлено 12 ящиків з тютюновими виробами.

Затриманого порушника доставлено до відділу прикордонної служби. Йому загрожує відповідальність за частиною 1 ст.204-1 КУПАП. Наразі тривають заходи із встановлення всіх осіб причетних до контрабандної діяльності. 20 ящиків виявлених сигарет буде передано до ДФС.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ