Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Буковині затримали мотодельтаплан та позашляховики з тютюновою контрабандою

Державна прикордонна служба України продовжує вживати активні заходи щодо боротьби з контрабандою цигарок до країн Євросоюзу. Як результат, сьогодні вночі, 12 липня, спільна міжвідомча група у складі співробітників СБУ, внутрішньої та власної безпеки Держприкордонслужби та представників ДФСУ попередила спробу незаконного переміщення тютюнових виробів через державний кордон з використанням малого літального апарату. Про це повідомив Відділ з питань взаємодії зі ЗМІ Адміністрації Державної прикордонної служби України.

За результатом спільних масштабних оперативно-пошукових заходів, міжвідомча група відстежила та затримала зловмисника – пілота, який за допомогою мотодельтаплану планував порушити державний кордон та перемістити до Румунії 20 ящиків цигарок.

Затримання відбулось саме в момент приготування порушника до злету в районі населеного пункту Стара Красношора Сторожинецького району Чернівецької області, що близько 30 кілометрів від державного кордону України.

Також затримано три позашляховики, за допомогою яких зловмисники  організували доставку цигарок та літального апарату до місця злету.

Наразі тривають активні заходи по встановленню повного кола осіб задіяних у даній протиправній схемі.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ