Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Дніпропетровщині чоловік задушив 8-річного хлопчика і сховав тіло у колекторі

У місті Покров на Дніпропетровщині поліція затримала 33-річного чоловіка, який задушив 8-річного хлопчика - сина своєї знайомої, з якою мав конфлікт, - і сховав тіло у каналізаційний колектор.
фото - пресслужба Нацполіції

Про це інформує пресслужба Нацполіції.

Хлопчик зник ще 2 червня, проте мати звернулася до поліції аж за чотири дні після зникнення. За її словами, син пішов гуляти на дитячий майданчик о 12:00 і не повернувся. На розшук дитини були орієнтовані всі служби поліції та волонтери. Мати так і не змогла пояснити, чому не шукала дитину упродовж чотирьох днів.

Поліцейські перевірили дитячі майданчики міста, вокзали та ринки, а також обстежили покинуті будівлі, лісосмуги та інші місця, де могла перебувати дитина. 

Як стало відомо ТСН з власних джерел, мати хлопчика запевнила копів, що перевірила вже й занедбану будівлю поруч з житлом, і сам колектор.

До пошуків залучили інспектора-кінолога з німецькою вівчаркою Більт. За речами дитини службовий собака взяв слід від будинку, де мешкав хлопчик, та провів до каналізаційного колектору. Там виявили тіло дитини, засипане шаром сміття. Сусіди родини стверджують, що в останні місяці маму з дитиною майже не бачили.

Як встановили поліцейські, 2 червня між зловмисником, який перебував в стані алкогольного сп’яніння, та матір’ю хлопчика виник конфлікт. Бажаючи помститися їй, чоловік відвів дитину до покинутої будівлі та задушив. Щоб приховати сліди злочину, сховав тіло у каналізаційному колекторі і засипав сміттям.

9 червня слідчим за погодженням з окружною прокуратурою чоловіку вручили повідомлення про підозру за п. 2 ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), за що передбачена відповідальність у вигляді позбавленням волі на строк від десяти до п'ятнадцяти років або довічне позбавлення волі.

"Зараз мами хлопчика вдома теж немає, після допиту в поліції вона сюди вже не поверталася. Сусіди кажуть, 33-річна жінка не працює і зловживає алкоголем. До неї часто приходять гості й майже кожен раз це закінчується бійкою і приїздом патрульних", - йдеться у сюжеті ТСН.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ