Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донбасі бойовики 26 разів відкривали вогонь по ЗСУ

Від початку сьогоднішньої доби бойовики російсько-окупаційних військ 26 разів відкривали вогонь по укріпленнях українських захисників, - прес-центр штабу АТО.

"На Донецькому напрямку із заборонених Мінськими угодами 120 та 82 мм мінометів, гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї окупанти обстріляли захисників Водяного. Також міномети калібру 120 мм агресор застосував під Лебединським.

Крім цього, з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї бойовики вели вогонь по наших позиціях поблизу Шахти «Бутівка» і Мар’їнки, з озброєння БМП та протитанкового ракетного комплексу – під Талаківкою, з гранатометів – неподалік Кам’янки, великокаліберних кулеметів – в районі Опитного, Верхньоторецького, Широкиного і Пищевика, а стрілецьку зброю застосували по оборонцях Авдіївки, Красногорівки та Широкиного.

На Луганському напрямку із 120 мм міномету, озброєння БМП та гранатометів агресор обстріляв наші опорні пункти поблизу Світлодарська", - йдеться у повідомленнні.

Унаслідок ворожого вогню українські воїни не постраждали. 

Ситуація по всій лінії розмежування сторін надійно контрольована підрозділами Збройних Сил України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ