Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На Донбасі понад 400 людей вважаються зниклими безвісти, - Геращенко

Понад 400 осіб вважаються безвісти зниклими на Донбасі, з їх пошуком існують проблеми, - Еспресо.

Про це заявила перша заступниця Голови ВРУ, уповноважена Президента України з питань мирного врегулювання ситуації в Донецькій та Луганській областях Ірина Геращенко під час зустрічі із заступником директора Ініціативи з підтримки трансатлантичного лідерства Німецького Фонду Маршала Філіпом Медіч, головою громадської організації «NextOp» Джоном Бьорстлером, головою Робочої групи НАТО з питань адаптації до мирного життя Карлом Кастро та головою громадської організації «Юридична сотня» Лесею Василенко.

Зустрів провели напередодні міжнародної конференції «VETS: світові практики інтеграції ветеранів до мирного життя», яка вперше проходитиме в Україні 24-25 квітня за підтримки Фонду Маршалла. На заході спікерами будуть провідні фахівці у сфері інтеграції учасників бойових дій до мирного життя зі Сполучених Штатів Америки, Канади та інших країн.

У ході зустрічі Ірина Геращенко розповіла про питання зниклих безвісти на Донбасі. Людей з таким статусом понад 400 і питання їх пошуку лишається незрушним. 

Також, заступниця голови ВРУ повідомила присутніх про систематичні порушення представниками ОРДЛО встановленого перемир'я.

Еспресо

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ