Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал  |  Війна з Росією

На Донбасі зупинили контрабанду цигарок

За наказом Командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Володимира Кравченка правоохоронними органами Об’єднаних сил здійснюються різнопланові заходи щодо недопущення незаконного обігу підакцизних товарів та вивезення їх за межі району проведення операції. Про це інформує прес-центр ООС.

Так, 16 лютого 2020 року у ході профілактичних рейдів по торгівельним закладам в м. Родинське Донецької області співробітниками МПБ «Суми» зі складу Операції об’єднаних сил було виявлено факт реалізації на одній з торгових точок високоліквідних товарів (цигарок), незаконно ввезених на територію України з тимчасово окупованих територій Донецької та Луганської областей.

На місце події було викликано слідчо-оперативну групу, яка задокументувала факт порушення та вилучила з обігу контрафактну продукцію на суму 18000 гривень.

Матеріали перевірки передані до суду та відповідних податкових органів для прийняття рішень про застосування фінансових санкцій щодо порушників.

Командування ООС і надалі вживатиме вичерпних заходів щодо запобігання та протидії контрабанді, а також забезпечення законності та правопорядку в районі проведення операції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ