Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Донеччині чоловік відправляв поштою бойові гранати

На Донеччині викрито чоловіка, який відправляв поштою бойові гранати. Гранати Ф-1 та РГД-5 із запалами, які порушник намагався відправити у коробці з-під посуду, не дісталися м.Біла Церква. На місці працювала слідчо-оперативна група, - повідомив Волноваський відділ поліції Донецької області.

На Донеччині тривають посилені заходи з недопущення вивозу зброї, боєприпасів та вибухових предметів на територію країни, де не ведуться бойові дії. 

Так, у Волновасі правоохоронці під час несення служби в одному з відділень пошти звернули увагу на чоловіка, який дивно поводився та нервував. Поліцейські перевірили його документи та оглянули пакунок, який він відправляв до Білої Церкви. У коробці з-під посуду були виявлені гранати Ф-1 та РГД-5 і запали до них.

38-річний місцевий мешканець пояснив, що місяць тому до нього підійшли невідомі та запропонували заробити грошей. Чоловіку віддали пакунок та попросили через деякий час відправити на вказану адресу. За це, за його словами, він отримав 300 гривень.

На щастя, трагедії вдалося запобігти, правоохоронці вчасно вилучили вибухонебезпечні предмети. У відношенні правопорушника відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ