Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Донеччині припинили діяльність підпільної нарколабораторії

У Маріуполі співробітники Служби безпеки України залучені до операції Об’єднаних сил припинили діяльність організованого угруповання, яке займалося виготовленням та збутом наркотичних речовин, - повідомляє прес-центр СБУ.

Оперативники спецпідрозділу СБУ встановили, що двоє місцевих наркоділків за місцем проживання одного з них влаштували підпільну лабораторію з виготовлення наркотиків. Готову речовину вони реалізовували у роздріб клієнтам по всіх регіонах України. 

Правоохоронці затримали наркоділків у Маріуполі під час спроби реалізації чергової партії наркотичної та психотропної речовини. 

У ході проведення санкціонованих обшуків за місцями проживання зловмисників, а також при особистому огляді оперативники вилучили близько 300 грамів наркотичного засобу ʺметадонʺ та майже півкілограма психотропної речовини ʺамфетамінʺ, обладнання для виготовлення ʺтоваруʺ, банківські картки, мобільні телефони, сім картки.

За оцінками експертів, приблизна вартість вилучених наркотиків на чорному ринку становить півтора мільйони гривень.

У межах розпочатого кримінального провадження за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України фігурантам справи повідомлено про підозру в скоєнні злочину. Наразі вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Триває досудове слідство.

Операція з викриття наркоділків проводилась під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ