Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Донеччині викрили на хабарі слідчого Національної поліції

Як повідомили у прес-центрі ООС, на Донеччині Служба безпеки України викрила на хабарі слідчого Національної поліції.
На Донеччині викрили на хабарі слідчого Національної поліції

Співробітники Служби безпеки України, залучені до операції Об’єднаних сил, викрили на хабарі слідчого відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Головного управління Національної поліції в Донецькій області.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець вимагав від мешканця Дружківки дві тисячі доларів США. За вказану суму він обіцяв не притягувати чоловіка до кримінальної відповідальності за скоєння дорожньо-транспортної пригоди. Співробітники СБУ задокументували факт отримання слідчим поліції десяти тисяч шістсот гривень – частини неправомірної вигоди.

Правоохоронці затримали фігуранта провадження згідно зі ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України на одній з вулиць Краматорська після отримання сорока тисяч гривень – чергової суми хабара. Під час затримання зловмисник здійснив опір, намагався втекти і скоїв ДТП.

Вирішується питання щодо оголошення поліцейському про підозру в скоєнні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України, та обрання міри запобіжного заходу. У межах відкритого кримінального провадження тривають невідкладні слідчі дії. Заходи з викриття протиправних дій посадовця поліції проводились спільно з ДБР.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ