Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Донеччині виявили українця з підробленими документами

Фото прес-служба Адміністрації ДПСУ
Фото прес-служба Адміністрації ДПСУ
Фото прес-служба Адміністрації ДПСУ
Фото прес-служба Адміністрації ДПСУ
1/2
Як повідомили у прес-службі ДПСУ, прикордонники на Донеччині виявили українця з підробленим свідоцтвом про реєстрацію авто.

В контрольному пункті в’їзду-виїзду "Новотроїцьке" прикордонники Донецького загону зі складу Об’єднаних сил під час здійснення заходів контролю виявили повністю підроблене свідоцтво про реєстрацію авто.

31-річний водій, громадянин України, прямував до ТОТУ автомобілем "Volkswagen Crafter" 2011 року випуску. Перевіряючи документи чоловіка, прикордонники встановили одразу, що документ  виготовлений кустарним способом, починаючи з основи, що ярко відсвічує під УФЛ-проміннями та рештою невідповідністю елементів, таких як імітація оптико-змінного зображення, фонової сітки, мікротексту та відсутності захисних елементів.

До Національної поліції у Донецькій області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ч.1 ст. 358 КК України "Підроблення документів, печаток, штампів та бланків, їх збут, використання підроблених документів". Для проведення подальших слідчих дій громадянина та транспортний засіб передано представникам Нацполіції.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ