Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Городоцькій під час збуту вогнепальної зброї затримали львів’янина

Фото поліції Львівської області
Фото поліції Львівської області
Фото поліції Львівської області
Фото поліції Львівської області
Фото поліції Львівської області
Фото поліції Львівської області
1/3
Як повідомили Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області, львів’янина, котрий продав пістолет-кулемет з набоями, викрили співробітники Личаківського відділу поліції спільно з оперативниками карного розшуку Головного управління Нацполіції Львівщини за процесуального керівництва львівської місцевої прокуратури №1.

Правоохоронці затримали зловмисника 26 березня близько 19.00  на вулиці Городоцькій у Львові під час збуту пістолет-кулемета іноземного виробництва та набоїв до нього. За продану зброю та боєприпаси він отримав від покупця 28 тисяч гривень.

"Раніше судимого 39-річного львів’янина поліцейські затримали в порядку ст.208 КПК України. Зброя та набої вилучені та скеровані для проведення експертного дослідження, також ми встановлюємо їх походження", – повідомив начальник Личаківського відділу поліції підполковник поліції Роман Макогон.

Слідчі Личаківського відділу поліції відкрили кримінальне провадження  за ч.1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, носіння, виготовлення або збут зброї без передбаченого законом дозволу) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – від трьох до семи років позбавлення волі.

Вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру в скоєнні злочину. Також готується клопотання про обрання щодо нього запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває. 

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, у Львові затримали працівника прокуратури з, ймовірно, канабісом та багнет-ножем.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ