Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На хабарі викрили керівника палацу культури «Кристал» у Новояворівську

Директора палацу культури «Кристал» спіймали на хабарі під час отримання неправомірної вигоди. Про це повідомили кореспонденти місцевого видання Yavir.net.

Як зазначено в повідомленні, працівники поліції УЗЕ у Львівській області, спільно з слідчим управлінням ГУНП у Львівській області та за процесуального керівництва прокуратури Львівської області, викрили в одержанні неправомірної вигоди керівника комунального підприємства Новояворівської міської ради.

Вчора, 21 серпня полісмени зафіксували та задокументували директора комунального підприємства «Палац культури «Кристал» міста Новояворівська Янчара Василя Миколайовича, який "організував злочинну схему отримання неправомірних вигод в громадян, бажаючих орендувати приміщення палацу культури для проведення урочистих заходів, семінарів, концертів тощо", пише Yavir.net. 

"За визначеної вартості однієї години оренди залу в сумі - 1 700 грн Василь Янчар за безперешкодний доступ до увіреного йому приміщення вимагав від орендарів сплачувати 20% вартості на рахунок комунального підприємства, а 80% віддавати йому готівкою", - розповіли у виданні. 

На даний час проводяться оперативні заходи щодо зазначеного посадовця, якого викрито «на гарячому» під час одержання чергової неправомірної вигоди у розмірі 10 000 грн та окремо ще 3 400 грн для здійснення проплати за 2 години оренди актового залу палацу культури для проведення бізнес семінару з організації клірингового бізнесу.

Затримання проведено у приміщенні палацу культури. Грошові кошти та речові докази вилучені з місця події.

На даний час вирішується питання про затримання Янчара В.М. у порядку ст. 208 КПК України.

Встановлюються інші факти одержання неправомірних вигод за сприяння з аналогічних питань. Триває досудове розслідування, яке проводить слідче управління ГУНП у Львівській області.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ