Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

​Львівський ОТЦК спростовує інформацію про затримання військовослужбовця за хабар

Львівський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки (ОТЦК та СП) офіційно спростував інформацію про нібито затримання військовослужбовця Сихівського РТЦК за отримання хабаря, яка поширювалася напередодні, 25 жовтня, в деяких регіональних медіа та соціальних мережах.

За повідомленням групи комунікацій Львівського ОТЦК, інформація про затримання начальника групи морально-психологічного забезпечення Сихівського РТЦК "не відповідає дійсності в жодному вигляді" та є "інформаційним вкидом, направленим на формування негативного іміджу військовослужбовців".

Раніше в соціальних мережах з'явилась інформація про нібито затримання посадовця під час отримання 2 тисяч доларів хабаря біля ТРЦ "Ашан" у Сокільниках.

У відомстві нагадали про раніше оприлюднену заяву Командування Сухопутних військ ЗСУ щодо відповідальності за поширення неправдивої інформації, спрямованої на підрив довіри до Сил оборони України. Згідно зі статтею 114-1 Кримінального кодексу України, такі дії можуть кваліфікуватися як "Перешкоджання законній діяльності Збройних Сил України та інших військових формувань".

Львівський ОТЦК залишає за собою право звертатися до правоохоронних органів та судових інстанцій для встановлення справедливості у цій ситуації.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ