Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На хабарі затримали директора одного із заводів Укроборонпрому

21 лютого задокументовано факт одержання неправомірної вигоди в розмірі 5000 доларів США директором Казенного підприємства «Шосткинський казенний завод Зірка». Про це інформує прес-служба військової прокуратури Центрального регіону України.

Викриття хабарника відбулось за процесуального керівництва прокурорів Спеціалізованої прокуратури у сфері нагляду за кримінальними провадженнями про військові злочини та у сфері оборонно-промислового комплексу, прокурорів військової прокуратури Сумського гарнізону Центрального регіону України та оперативного супроводу УСР в Сумській області НП, слідчими ГУ Національної поліції України.

Вказану суму посадовець одержав за укладення договору зберігання майна та у подальшому - укладення договору оренди нежитлового приміщення, яке знаходиться на території заводу, що входить до складу ДК «Укроборонпром».

21.02.2020 хабарника затримано у порядку ст. 208 КПК України, неправомірну вигоду вилучено.

22.02.2020 затриманому повідомлено про підозру за ч. 3 ст. 368 Кримінального кодексу України. Того ж дня судом застосовано  йому запобіжний захід у виді тримання під вартою. Санкція ч. 3 ст. 368 ККУ передбачає покарання у виді позбавлення волі на строк від 5 до 10 років із конфіскацією майна.

   

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ