Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На хабарі затримано директора комунального підприємства

За процесуального керівництва Львівської обласної прокуратури повідомлено про підозру директору одного із комунальних підприємств Львівського району за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).
Фото: прокуратура Львівщини

За даними слідства, директор комунального підприємства вимагав та одержав хабар від місцевого мешканця. За майже 22 тис грн службовець обіцяв, що без офіційного укладення договорів, організує виконання робіт по розрівнюванню ґрунту на земельній ділянці технікою, що належить підприємству.

Як повідомили в пресслужбі Львівської обласної прокуратури, чоловіка затримали в порядку ст. 208 КПК України, безпосередньо після одержання ним неправомірної вигоди.

За клопотанням прокурорів, суд обрав затриманому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою із правом внесення застави.

Викриття протиправних дій здійснювалося прокурорами спільно зі слідчими СУ ГУ Нацполіції у Львівській області разом із оперативниками Управління стратегічних розслідувань у Львівській області ДСР Нацполіції України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ