Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Херсонщині блокували незаконний обіг військових засобів ураження

Співробітники Служби безпеки України у межах протидії незаконному обігу зброї та вибухових речовин блокували на Херсонщині незаконний обіг військових засобів ураження. Про це проінформували сьогодні, 26 жовтня, у прес-центрі Служби безпеки України.

За наявною в СБУ інформацією військовослужбовець однієї з військових частин регіону налагодив реалізацію зброї, у тому числі представникам кримінальних кіл, з району проведення Операції об`єднаних сил.
Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання зловмисника правоохоронці виявили дві гранати Ф-1 та РГД-5, дві тротилові шашки по двісті грамів кожна, пластину динамічного захисту важкої бронетехніки зі вмістом гексогену вагою майже двісті грамів, понад тридцять набоїв різного калібру та два запали до ручних гранат.

У межах кримінального провадження відкритого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України вирішується питання щодо оголошення фігуранту справи про підозру в скоєнні злочину та обрання міри запобіжного заходу.
Тривають невідкладні слідчо-оперативні дії для встановлення всіх обставин та інших осіб причетних до протиправної діяльності.

Операція з викриття зловмисника проводилась спільно з Нацполіцією під процесуальним керівництвом прокуратури.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ