Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Херсонщині суд заарештував чоловіка на 2 місяці за напад на поліцейського

Ввечері 15 червня на території Білозерського відділення поліції місцевий житель, погрожуючи життю працівника поліції, намагався заволодіти його табельною вогнепальною зброєю. Сьогодні чоловікові прокурором обласної прокуратури повідомлено про підозру у вчиненні двох кримінальних правопорушень. А суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою строком 60 діб. Про це інформує Відділ комунікації поліції Херсонської області.

Подія сталася близько 18:00. В цей час на територію районного відділення поліції зайшов 37-річний місцевий житель. Візуально він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Працівникові сектору реагування, яка вийшла поспілкуватися з відвідувачем, він пояснив, що бажає написати звернення.

Раптом чоловік почав проявляти агресію, приставив до працівника поліції стамеску та, погрожуючи, наказав віддати табельний пістолет. Правоохоронці, які перебували неподалік, миттєво висвободили поліцейську. У відношенні чоловіка були застосовані кайданки.

Як повідомив заступник начальника поліції Херсонщини Микола Вербицький, затриманий вже кілька разів потрапляв в поле зору правоохоронців. Він є фігурантом кримінальних проваджень, відкритих за спричинення легких тілесних ушкоджень та незаконне поводження зі зброєю. Також неодноразово доставлявся до поліції за порушення публічного порядку в обласному центрі.

Сьогодні чоловікові було повідомлено про підозру у вчиненні двох кримінальних правопорушень – за вимагання зброї (ст.262 Кримінального кодексу України) та за погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу (ст.345 ККУ). Підозрюваному судом обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на строк 60 діб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ