Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Херсонщині виявили браконьєра з уловом на 5 мільйонів гривень

Учора, 5 листопада, неподалік від Скадовська прикордонники Херсонського загону спільно з оперативними співробітниками Азово-Чорноморського регіонального управління виявили браконьєра. Про це повідомили у прес-службі ДПСУ.
Фото: ДПСУ

Він незаконно займався виловом водних живих ресурсів в акваторії Чорного моря.

Правопорушником виявився житель Скадовська. Його затримали на причалі щойно він пришвартувався. Чоловік прибув з уловом - 92 чорноморськими крабами та 130 кілограмами бичків.

По даному факту прикордонники повідомили співробітників Національної поліції та працівників рибоохоронного патруля Чорноморського басейного управління.

Після проведення оперативно-слідчих дій у відповідності до ст. 63 ЗУ ʺПро тваринний світʺ 92 червонокнижні краби були випущені у море. В діях браконьєра вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого ст.249 ККУ ʺНезаконне заняття рибним, звіриним або іншим водним, добувним промисломʺ. Своїми протиправними діями він завдав збитків державі на загальну суму 5 мільйонів 60 тисяч гривень.

Ще одного браконьєра учора виявили прикордонники Бердянського загону спільно з представниками водної поліції в районі Бердянської коси.  Зловмисник за допомогою заборонених знарядь виловив близько 100 піленгасів та оселедців, чим завдав збитків державі на суму понад 120 тисяч  гривень. В його діях також вбачаються ознаки кримінального правопорушення передбаченого ст.249 ККУ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ