Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Хмельниччині затримали місцевого жителя за вирощування та збут канабісу

Оперативники Камʼянець-Подільського райуправління поліції затримали 24-річного мешканця одного з сіл Закупненської тергромади за вирощування та збут канабісу.

Про це повідомила поліція Хмельницької області.

На Хмельниччині затримали 24-річного мешканця одного з сіл Закупненської тергромади. Чоловік вирощував кущі нарковмісних конопель, висушував їх та обробляв для збуту. В нього вилучили понад 70 кущів конопель та чимало готової до збуту наркопродукції. 

Як розповіли у поліції, про те, що фігурант займається вирощуванням та збутом канабісу, правоохоронці отримали окремий сигнал. Під час санкціонованого обшук в домівці наркоторговця знайшли чимало готової наркопродукції, яку чоловік  приготував для подальшої реалізації. Також вилучили понад 70 кущів конопель, які молодик вирощував на спеціально обладнаній міні-плантації.  

Чоловіка затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Наразі вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання запобіжного заходу.

Примітка: згідно зі статтею 62 Конституції України особа вважається невинуватою в скоєнні злочину і не може бути кримінально покарана, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ