Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Надзвичайні події

На Івано-Франківщині у ДТП загинув водій, ще семеро людей отримали травми

10 січня на на трасі між Івано-Франківськом та Тисменицею сталась смертельна ДТП. В наслідок зіткнення водій легковика загинув на місці події. Ще шестеро пасажирів, серед них троє дітей, та водій «Wolksvagen t4» отримали травми різного ступеня важкості. Про це інформує відділ управління превентивної діяльності ГУ НП в Івано-Франківській області.

Як наразі встановлено, 28-річний мешканець Тисмениці, який керував автомобілем  «ВАЗ Калина», не обрав безпечної швидкості руху та не врахував стану дороги після снігопаду, а відтак не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та не зміг уникнути зіткнення з мікроавтобусом «Wolksvagen t4»

{{1}}

Внаслідок аварії водій «Калини» загинув на місці події, а водій та шестеро пасажирів іншого автомобіля були травмовані. Зокрема, до лікарні з діагнозом політравма доставлено жінок віком 51 і 32 роки, у 33-річного пасажира – струс мозку та закрита черепно-мозкова травма.

{{2}}

Крім того, в результаті зіткнення автомобілів травми отримали й троє дітей-пасажирів. У 9-ти та 8-річного хлопчиків забої колін, а 4-річна дівчинка поміщена на лікування з переломом кісток черепа та закритою черепно-мозковою травмою.

{{3}}

Працівники поліції з’ясовують обставини скоєння дорожньо-транспортної пригоди з постраждалими – за цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального кодексу України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ