Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На кордоні викрито сімох хабародавців

Упродовж доби зафіксовано сім спроб підкупити співробітників Держприкордонслужби за сприяння в безперешкодному перетині державного кордону. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ДПСУ.

На ділянці відділу ʺТурʺ, що на Волині, громадянин України запропоновав військовослужбовцю Луцького загону грошову винагороду у розмірі 200 доларів США.

Громадянин Таджикистану, який прилетів у столичний аеропорт, спробував надати 100 доларів хабара інспектору Окремого контрольно-пропускного пункту ʺКиївʺ.  

У пункті пропуску ʺКучурганʺ міжвідомча група затримала провідника потяга, громадянина Молдови, який намагався підкупити військовослужбовця Білгород-Дністровського загону запропонувавши 1000 гривень.

Громадянин Румунії виїжджаючи з України через пункт пропуску ʺТисаʺ спробував підплатити прикордонникам Чопського загону.

Та ще три факти надання хабарів охоронцям кордону зафіксовано на Львівщині. Грошові винагороди пропонували громадяни України і Польщі в пунктах пропуску ʺРава - Руськаʺ та ʺГрушівʺ.

У діях хабародавців вбачаються ознаки кримінального правопорушення, передбаченого ст.369 ККУ ʺПропозиція щодо надання неправомірної вигодиʺ, за всіма фактами повідомлено Нацполіцію.

Нагадаємо, упродовж доби львівських прикордонників тричі намагались підкупити.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ