Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Війна з Росією

На кордоні з ОРДЛО помітили російський фургон з "вантажем 200"

У Спостережній місії ОБСЄ, яка базується на російських прикордонних пунктах пропуску "Гукове" і "Донецьк" у Ростовській області РФ, що межують з окупованою частиною Донбасу, заявляють, що зафіксували перетин українсько-російського кордону фургоном з написом "200" і "Ритуал".

Про це йдеться у тижневому звіті Місії ОБСЄ.

"9 червня о 5:54 Спостережна місія на прикордонному пункті "Донецьк" бачила фургон з номерними знаками РФ, який в'їжджав на прикордонний пункт зі сторони РФ. Фургон мав знак "200" на лобовому склі та напис "Ритуал" (російською мовою) на стороні", - йдеться у звіті.

Спостерігачі змогли побачити лише водія у транспортному засобі. Після проходження прикордонних процедур контролю транспортний засіб поїхав на окуповану територію України.

Окремо повідомляється, що 12 червня о 15:18 була помічена вантажівка з номерними знаками підконтрольного Росії незаконного утворення "ЛНР", яка перевозила чотири реактивні двигуни (головна частина двигуна була схожа на двигуни "Клімов ВК-1" і реактивні двигуни Rolls-Royce Nene). Вантажівка проїхала з окупованих територій у РФ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ