Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На кордоні з Польщею затримали нелегалів

Впродовж вихідних днів прикордонники Мостиського загону попередили ряд спроб незаконного перетинання державного кордону України нелегальними мігрантами. Про це повідомила прес-служба Мостиського прикордонного загону.

У першому випадку, співробітники відділу прикордонної служби «Нижанковичі», що охороняє ділянку українсько-польського кордону на Львівщині, затримали трьох громадян Іраку без документів. Іноземців правоохоронці виявили в ході пошукових заходів за інформацією дільничного інспектора прикордонної служби, якому в свою чергу про появу невідомих в населеному пункті повідомили місцеві мешканці.

В ході розбору охоронці кордону з’ясували, що в Україну іноземці потрапили легально, однак, на меті мали продовжити подорож до Європи в незаконний спосіб. Рішення у справі щодо спроби незаконного перетинання державного кордону України прийматиме суд.

Також в пункті пропуску для автомобільного сполучення «Краківець», під час здійснення прикордонного контролю подорожніх, які виїжджали до Польщі, прикордонники затримали іноземця, який видавав себе за іншого громадянина. Під час перевірки документів у пасажирів мікроавтобусу увагу інспектора прикордонної служби привернув паспорт громадянина Туреччини. Прикордонник встановив суттєві відмінності між зовнішністю чоловіка та зображенням у паспорті, а відтак паспорт у громадянина виявився чужим. Згодом чоловік підтвердив, що паспортний документ йому не належить. Тепер подорожньому доведеться відповідати перед судом за спробу незаконного перетинання державного кордону України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ