Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На кордоні з РФ затримали чоловіка із зброєю

Прикордонниками Луганського загонузі складу Об’єднаних сил затримано громадянина з предметами, ззовні схожими на автоматичну зброю, - повідомляє прес-центр ООС.

Днями на державному кордоні з Російською Федерацією в населеному пункті Мілове одним з прикордонних нарядів було затримано громадянина, який мав при собі дві одиниці пристроїв для відстрілу світло-шумових набоїв та набої до них.

Затримання правопорушника відбулось вночі, в безпосередній близькості до інженерних загороджень, що розміщені по вулиці Дружби Народів Мілового. При собі чоловік мав картонний короб, в якому переносив дві одиниці пристроїв для відстрілу світло-шумових набоїв АК-103 і Кольт-М16-АІ- та майже 300 набоїв до них.

Затриманого громадянина разом з предметами, ззовні схожими на автоматичну зброю, передано співробітникам правоохоронних органів. Направлено повідомлення до Національної Поліції про виявлення ознак кримінальногоправопорушення за ст. 201 ККУ ʺКонтрабандаʺ та 263 ККУ ʺНезаконне поводження зі зброєю, боєприпасами або вибуховими речовинамиʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ