Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Київщині 18-річний батько вбив немовля

Батько смертельно вдарив немовля, бо не зміг заспокоїти: на даний час він перебуває під вартою. Про це повідомили у Поліції Київської області.
Фото: Поліція Київської області

Подія сталась в одному із сіл Київської області. Фігуранту загрожує до десяти років ув’язнення.

Повідомлення про смерть дитини надійшло до поліції від медиків. До місця мешкання родини негайно прибула слідчо-оперативна група Білоцерківського управління поліції Київщини.

18-річний батько немовляти намагався ввести слідство в оману: фігурант розповідав, що в смерті доньки нібито винні медпрацівники, які напередодні виписали дружину разом з дитиною з медичного закладу після лікування пневмонії у немовляти.

Правоохоронці з’ясували, що в день трагедії дружина вийшла в магазин, а чоловік залишився вдома з дитиною. Коли дівчинка почала плакати, батько вдарив її. Після проведення судово-медичного дослідження стало відомо, що дівчинка померла через завдану травму голови.

Слідчі, за погодженням ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури, повідомили фігуранту про підозру за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України — умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілої. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 10 років. Судом йому обраний запобіжний захід у вигляді тримання під вартою на 30 діб.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ