Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Київщині невідомі вчинили розбійний напад у кав'ярні

1/2
В одній з кав’ярень міста Буча невідомі особи, погрожуючи зброєю, відкрито заволоділи двома телевізорами, музичним обладнанням та елітними напоями. Зловмисникам загрожує до десяти років ув’язнення. Про це Гал-інфо повідомили у прес-службі ГУ НП у Київській області.

Пізно ввечері у нічному закладі відпочивала група молодих людей, розпиваючи спиртні напої. Близько опівночі один з них почав вимагати у бармена гроші, які нібито йому винен власник закладу за роботу. Не отримавши позитивної відповіді, хлопець почав погрожувати працівнику кав’ярні предметом, схожим на пістолет. Потім спакував у сумку напої, забрав плазмові телевізори та музичне обладнання.

Після того, як хлопці погрузили награбоване в автівку і зникли у невідомому напрямку, до Ірпінського відділу поліції надійшов виклик про допомогу.

Упродовж двох годин правоохоронці затримали двох нападників у сусідньому місті Ірпінь та вилучили у них речові докази. Ними виявились 22-річний житель Бучі та 23-річний місцевий мешканець. Наразі тривають оперативні заходи щодо затримання третього учасника розбійного нападу.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує позбавлення волі на строк від семи до десяти років із кон

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ