Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Київщині поліцейські затримали "злодія в законі"

У п’ятницю, 6 грудня, оперативники стратегічних розслідувань у Київській області Нацполіції затримали "злодія в законі" на прізвисько "Гега Озургетський", який 5 грудня незаконно прибув на територію України. Про це повідомили у прес-службі Нацполіції.

Поліцейські отримали інформацію, що у четвер, 5 грудня, на територію України незаконно прибув ʺзлодій в законіʺ ʺГега Озургетськийʺ, також відомий як ʺГега Модебадзеʺ. За даними поліцейських, 44-річний громадянин Грузії приїхав до країни з єдиною метою – об’єднати молодь у злочинні групи та за їх допомогою дестабілізувати криміногенну ситуацію в столичному регіоні.

Аби не допустити реалізації його злочинних планів, працівники управління стратегічних розслідувань в Київській області Нацполіції за допомогою оперативних служб Нацполіції встановили місце перебування ʺзлодіяʺ та вранці, 6 грудня, провели заходи із його затримання.

Наразі за сприяння управління Державної міграційної служби України в Києві та Київській області ʺГега Озургетськийʺ поміщений до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства. Вирішується питання про його примусове видворення.

Треба зазначити, що у лютому 2018 року правоохоронці вже затримували ʺзлодія в законіʺ, якого в подальшому було депортовано до Туреччини із забороною в’їзду на територію України. У 2014 році він був ʺкоронованийʺ у Греції. Також неодноразово відбував покарання за скоєння майнових злочинів на території РФ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ