Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Київщині затримали «вора в законі» на прізвисько «Мамука»

Наразі його помістили до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства для подальшого виступу за межі України. Про це повідомляють у пресслужбі Національної поліції.

Оперативні служби Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції отримали інформацію про те, що 43-річний «вор в законі» незаконно шукає і знаходиться на території країни.

За інформацією правоохоронців, «авторитет» приїхав в Україну для поширення злочинного впливу в кримінальному середовищі. Свій статус він отримав у 2013 році в Стамбулі. Крім того, є родинні зв'язки з «вором в законі» Таріелом Оніані.

Щоб завадити злочинним намірам 43-річного уродженця Грузії, поліцейські перевірили заходи для його забезпечення.

У середу, 9 вересня, оперативні відділи Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції затримали «вора в законі» на прізвисько «Мамука» на території одного з населених пунктів Київської області.

Працівники Державної міграційної служби України через чоловіка були складені адміністративним протоколом - стаття 203 (порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні) Кодекси України про адміністративні правопорушення.

Наразі порушника поміщено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства для подальшого його виступу за межі України.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ