Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Cуспільство

У Києві парк "Межигір'я" тимчасово закрили для відвідувачів

Парк-пам'ятка державного значення "Межигір'я" буде тимчасово закритий для відвідувачів. Це пов'язано із завершенням процесу передачі в управління державній установі активів (рухомого майна), які були арештовані у справах експрезидента Януковича після Революції Гідності.

Про це поінформували у пресслужбі Міндовкілля.

"Наразі територія паркового комплексу закрита для відвідувачів через проведення організаційних заходів та технічних перевірок", — йдеться у повідомленні.

Окрім цього у відомстві повідомили, що нині співробітники парку-памʼятки спільно з лікарями ветеринарної медицини Держпродспоживслужби проводять ветеринарний огляд тварин та птахів, які проживають на території парку.

Також наголошується, що на території працює відділ кадрів і всім зацікавленим працівникам, які всі ці роки опікувались парком на волонтерських засадах, надана можливість прямо зараз на території парку-памʼятки офіційно працевлаштувався в державну установу на посади за напрямками їх роботи.

"З моменту початку роботи парку-памʼятки садово-паркового мистецтва загальнодержавного значення "Межигірʼя" вперше за 10 років всі надходження від діяльності на території паркового комплексу надходитимуть до державної скарбниці", — зазначили у Міндовкілля.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ