Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Луганщині викрито торгівця боєприпасами

Під час проведення слідчо-оперативних заходів співробітники поліції задокументовали декілька фактів збуту боєприпасів 64-річним чоловіком, який вже мав судимість за вчинення злочину, передбаченого ч. 1 ст. 263 КК України та ч. 1 ст. 309 КК України (незаконний обіг наркотичних засобів). Про це інформує Відділ комунікації поліції Луганської області.

Так, протягом травня – червня поточного року слідчими Кремінського відділу поліції за оперативного супроводження працівників кримінальної поліції в рамках кримінального провадження за ст. 263 КК України (носіння, зберігання, збут вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв, без передбаченого законом дозволу) було викрито та затримано у порядку статті 208 КПК України місцевого мешканця, який займався збутом вибухонебезпечних засобів ураження та засобів ураження ударно – дистанційної дії.

Під час проведення обшуку за його місцем мешкання було вилучено значну кількість патронів до автоматичної вогнепальної зброї. Затриманому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Наразі досудове розслідування триває. Чоловіку загрожує до 7 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ