Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Луганщині затримали нелегального мігранта та двох його провідників

Як повідомили у прес-службі АДПСУ, нелегального мігранта та двох його провідників затримали прикордонники біля кордону.
На Луганщині затримали нелегального мігранта та двох його провідників

Громадянина Азербайджану та двох його провідників затримали вчора співробітники відділу прикордонної служби ʺМарківкаʺ Луганського прикордонного загону за інформацію, отриманою від співробітників оперативних підрозділів Східного регіонального управління Держприкордонслужби.

Так, учора близько 22-ї години, прикордонний патруль від відділу прикордонної служби ʺМарківкаʺ прибув на ймовірне місце порушення державного кордону. За допомогою приладу нічного бачення за 700 від лінії державного кордону правоохоронці затримали двох осіб, які прямували з Росії. Ними виявились громадянин 34-річний Азербайджану та його провідник – чоловік без документів,  зі слів, громадянин України.

Згодом, в результаті пошукових заходів, на відстані близько 1 км від лінії кордону прикордонники виявили автомобіль ʺВАЗʺ під керуванням місцевого жителя, який виявився спільником провідника нелегального мігранта.

Правопорушників затримано в адміністративному порядку за спробу порушення державного кордону. Згодом до Національної поліції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення за ст. 332 ККУ ʺНезаконне переправлення осіб через державний кордон Україниʺ.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ