Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині 18-річний юнак викрав скутер

Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
Фото поліція Львівської області
1/3
Поліцейські Бродівського відділення поліції оперативно розшукали та повернули власниці викрадений у неї скутер. Про це повідомили 27 жовтня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.

Жінка подякувала оперативникам карного розшуку, слідчим та співробітникам сектору реагування територіального підрозділу поліції, які протягом кількох годин розшукали транспортний засіб на відстані близько 40 кілометрів від місця викрадення.

26 жовтня у Бродівське відділення поліції звернулась 35-річна мешканка одного з сіл району з заявою про викрадення її скутера "Хонда Діо", який вона мала намір продати. За словами жінки, невідомий хлопець, під час нібито огляду транспортного засобу перед покупкою, сів на скутер, поїхав та не повернувся. Тоді заявниця звернулась до допомогою до правоохоронців.

За фактом слідчі територіального підрозділу поліції, за процесуального керівництва Радехівської місцевої прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання - обмеження волі на строк від трьох до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк.

До розшуку транспортного засобу були задіяні оперативники карного розшуку, слідчі та співробітники сектору реагування територіального підрозділу поліції. Протягом кількох годин правоохоронці розшукали викрадений скутер на відстані близько 40 кілометрів від місця викрадення.

Особу зловмисника встановлено – ним виявився мешканець іншого села віком 18 років. Викрадений скутер правоохоронці у нього вилучили. Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ