Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині 19-річний зловмисник напав на 80-річну бабусю

На Львівщині дільничний офіцер поліції викрив зловмисника, причетного до пограбування пенсіонерки. Про це повідомили 9 квітня Гал-інфо у відділі комунікації поліції Львівської області.
Фото поліція Львівської області

Як встановили правоохоронці, 19-річний житель Буська напав у парку на 80-річну бабусю, вирвав у неї з рук сумочку та втік.

8 квітня у відділення поліції №2 Золочівського районного відділу поліції звернулась 80-річна жителька міста Буськ. Жінка повідомила, що близько 18.50 у парку імені Івана Франка у Буську невідомий чоловік вирвав у неї з рук сумочку, у якій були грошові кошти, документи, мобільний телефон та інші особисті речі, після чого втік.

До розкриття злочину були задіяні групи реагування патрульної поліції, слідчо-оперативна група, дільничні офіцери та співробітники інших підрозділів територіального підрозділу поліції.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що до вчинення злочину причетний 19-річний житель Буська. Речові докази його причетності до пограбування вилучені.

За фактом слідчі відділення поліції №2 Золочівського районного відділу поліції, за процесуального керівництва Золочівської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Досудове розслідування триває.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ