Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Агенція інформації та аналітики "Гал-інфо"
Слухай онлайн
Кримінал

На Львівщині 21-річний чоловік побив до смерті 41-річного знайомого

Як повідомили 13 квітня у відділі комунікації поліції Львівської області, на Львівщині поліцейські затримали зловмисника, причетного до вбивства знайомого.
Фото ілюстративне

Як встановили правоохоронці, затриманий побив загиблого в ході конфлікту, який виник між ними під час відпочинку на березі водойми.

У Яворівський відділ поліції 11 квітня надійшло повідомлення від медиків про пацієнта, доставленого у військовий госпіталь з попереднім діагнозом "важка черепно-мозкова травма, забій головного мозку". Незважаючи на зусилля лікарів, чоловік помер.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, співробітники відділу розслідування злочинів,скоєних проти життя та здоров’я особи слідчого управління поліції Львівщини та оперативники кримінальної поліції. Правоохоронці встановили особу загиблого -  41-річного мешканця Харківської області.

Слідчі за процесуального керівництва військової прокуратури Львівського гарнізону Західного регіону України відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – від семи до десяти років позбавлення волі.

Як встановили правоохоронці, компанія чоловіків відпочивала на березі водойми неподалік одного з сіл району. Близько 18.00 між загиблим та його знайомим, 21-річним жителем Житомирської області, виник конфлікт, під час якого молодший побив старшого, спричинивши йому тілесні ушкодження, від яких той помер у лікарні.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 КПК України, невдовзі суд обере йому запобіжний захід. Також вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру у вчиненні злочину. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, як писало Гал-інфо, на польовій дорозі на Львівщині виявили тіло жінки.

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl+Enter.
НА ГОЛОВНУ